Menu

Det sker på Heltoften

367 kvadratkilometer ægte ferieoplevelser og aktiviteter venter dig på Mors. Limfjordens største ø er kendt for sin enestående og afvekslende natur, for fjordens mange muligheder for aktiv ferie, og for de friske fisk og skaldyr, der bliver hentet i Limfjorden. Limfjorden sætter naturligvis sit præg på landskabet – et landskab, som gennem århundreder har betaget fastboende og gæster, herunder mange kunstnere. Også i dag er Mors kendt for sine mange kunstnere og kunsthåndværkere, som ofte søger inspiration i den storslåede og afvekslende natur.

 

Stille retreat

 

Flere dage med yoga, meditation, smuk natur, sund kost og tid til fordybelse sætter aftryk på krop og sind, som du kan have glæde af i lang tid efterfølgende.
Dette ophold skaber rum for en positiv indflydelse på dit generelle velbefindende og helbred og inspirerer til at finde hjem i dig selv. 

Underviseren er Anna Marie Madsen som er en meget erfaren underviser og certificeret yogalærer fra Studio Flow ved Ulla Upma Kaur Steen. Godkendt af Yoga Alliance.

Tidspunkter:
20-22.maj 2021 og 16-18. september 2021.

Pris: 
3195,00 kr. 

Inkluderet er:

-Overnatning i rummeligt dobbeltværelse inkl. linned og håndklæder. 
-Al forplejning under opholdet – vegetarisk og overvejende økologisk 
-Alle undervisningssessions 
-Evt. transport i bil mellem ROOM Yoga og Heltoften BB 
-Kortmateriale til skønne stille gåture

Tilmelding:
Tlf 30 55 00 61 

For program og mere info https://www.roomyoga.dk/stilleretreat

 

Guidede vandreture

Kom med på genveje, omveje og ukendte stier på smukke Mors. Med udgangspunkt i Flade tilbyder jeg vandreture i det mageløse landskab på Nordmors. Turene tilpasses efter jeres ønsker og fysiske form. Turenes længde kan variere fra 2 timer til heldagsture og medmindre der er tåge, er der næsten garanti for mageløse udsigter. På turene vil jeg fortælle om landskabet, molerskrænterne og spændende begivenheder og personligheder på Mors før og nu. Der er naturligvis også mulighed for guidede ture andre steder på øen. 

Mors set fra bilen
Er I knap så meget til vandreture og blæst i kinderne kan Lokalguide Mors køre med i jeres egen bil. Med mig på passagersædet foran, kan I blive guidet rundt på Mors via de smukkeste ruter og samtidig høre historier om øen før og nu.

Lidt om guiden
Anne Heide, morsingbo, 40 år og udannet historiker.
Arbejdet mange år som museumsinspektør på Museum Mors, hvor guidning har været en af de primære arbejdsopgaver. 

Pris:
Guidede vandreture for:

-2-6 personer: 300 kr. pr. time (minimum 2 timer)
-6-10 personer 400 kr. pr. time.

-Derover 500 kr. pr. time, dog max. 20 personer.

-Guide i egen bil: 300 kr. pr. time (minimum 2 timer).

-Specialture – ring og hør nærmere.

Booking:
Via mail til: heideanne@hotmail.com, ellers telefon 25 13 47 96 alle dage efter 11.00.

Ture kan tidligst starte 11.30