Menu

Galleri Heltoften

Galleri Heltoften er et lille hyggeligt galleri med åben fra primo maj til slut august. I 2017 var det 10 år siden Galleri Heltoften slog dørene op for første gang. Dette års tema er “Mors i Hjertet” og jeg glæder mig over at kunne præsentere årets udstillere og øvrige aktiviteter.

Åbningstider

Torsdag, fredag, lørdag og søndag fra 14 -17, og ellers efter aftale på 23 20 18 87 og når vi er hjemme

Har du selv et forslag til et arrangement eller en kunstner, eller vil du bestille dit eget arrangement, er du meget velkommen til at kontakte os.

Galleriets kalender

19. maj kl. 14.00 – 17.00 Galleri Heltoften åbner sæson 2019 med fernisering m/ billedkunstnerne Ruth Nors, Sinding, Kristian Forum Jørgensen og Ulla Fobian, Jelling. Forfatteren Dorthe Nors læser op ved ferniseringen.

29. juni kl. 14.00 – 17.00 Fernisering med billedkunstneren og skulptøren Pia Viborg, Skive.

23. juli kl. 15.00 – 16.30  Ham Aksel – hvem var han? Sandemoseeksperten Bent Dupont, Glomstrup, vil afdække nye sider af Aksel Sandemoses liv og færden

3. august – 15. september  Fernisering med billedkunstner Michael Steensig, Flade.

3. september kl. 19.00 – 21.00  ”Vejen til det åbne hjerte” v/ coach og mindset-ekspert Tina Katja Lund Andersen.

Nyt nyt nyt!

Så er der igen lækre Kantha tørklæder og kimonoer i galleriet.

I januar 2017 var jeg i Canada i forbindelse med mit arbejde. Pga. vejr, flyforsinkelser mm, blev min kuffert forsinket og jeg måtte ud i en lille butik og købe lidt rent tøj og faldt for et tørklæde også. Et meget smukt tørklæde lavet af gamle sarier i ren silke og quiltet sammen med en helt særlig teknik. Jeg havde det tørklæde på resten af turen og da jeg kom hjem, sagde min kæreste til mig: ”Dem skal du til at sælge i galleriet” og heldigvis havde jeg bonen og kunne maile til Sass boutique i Penticton. Susan, som ejeren hedder, ville gerne tage et parti tørklæder med hjem til mig. Hun besøger selv fabrikkerne i Indien en gang om året og tager tørklæderne ud. Så er man sikret at det ER silke og de rigtige. Desuden designer Susan kimonoerne selv, som fabrikken i indien så også syr. Jeg er helt forelsket i dem og er glad for nu at have fået en ny sending hjem sammen med de smukke tørklæder.
På billederne er det min søde hjælper Magdalena som er model. Taget på Skibsted strand en af de MEGET varme sommerdage. Velkommen til at se, nyde og købe de smukke silketing i kantha quilt.

Priser:

Kort kimono 750 kr.
Lang kimono 850 kr.
Stort tørklæde 475 kr.
Tørklæde, alm. størrelse. 295 kr.

[foogallery id=”329″]

I galleriet finder du desuden

-Keramik af Merete Strøm
-Bronzer mm af Mogens Leander
-Lokale specialiteter som rapsolie, honning og sennep fra Mors
-Udvalgte vine (rød, hvid, rose)

[foogallery id=”287″]