Menu

Galleriet

udstilling
Galleri Heltoften er et lille hyggeligt galleri med åben fra primo maj til slut august.

I 2017 er det 10 år siden Galleri Heltoften slog dørene op for første gang. Årets tema er “Mors i Hjertet” og vi glæder os over at kunne præsentere årets udstillere og øvrige aktiviteter.

Fernisering fredag den 16. juni 2017 kl. 14.00 – 17.00 med billedkunstner Ole Torben Jensen “Topper” fra Glomstrup. 

Topper giver os et indblik i sin fantastiske produktion af kunst gennem mange år, og der er virkelig smukke og provokerende billeder at kigge på. Keramiker Merete Strøm fra Randers udstiller sin skønne keramik og der er også bronzer og billeder fra Mogens Leander, Kolding. Og som sædvanlig kan man også købe rapsolie, honning og sennep fra Mors.

Lørdag den 1. juli kan du høre Lars Kristensen, Thissingvig, med sit musikalske “foredrag” “Fra Thy til Dublin og hjem til Mors”. Mere herom snarest. 

Og – allerede nu kan vi annoncere, at Bent Dupont fra Glomstrup, som netop har udgivet en bog om Aksel Sandemose i slutningen af juli i Galleriet vil dykke ned i Sandemoses forfatterskab. Også mere herom snarest.

galleri1

I galleriet finder du også:

  • Art Money og anden kunst af forskellige kunstnere
  • Lokale specialiteter og vin

Galleriet er åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag fra 14 -17, og ellers efter aftale på 23 20 18 87 og når vi er hjemme

Har du selv et forslag til et arrangement eller en kunstner, eller vil du bestille dit eget arrangement, er du meget velkommen til at kontakte os.